Benvolguts Pares i Mares del Casal d’estiu Dima Josep Ferrà 2020,

El Departament de Salut Pública, amb la col.laboració de l’ajuntament, ens han impartit una formació en prevenció i seguretat de la salut, adreçada a tots els monitors i responsables que estem implicats en la organització i direcció del Casal dels vostres fills/es.

En aquesta formació uns dels punts a destacar i de molta importància per a tots, és el possible cas de COVID. Com ja us hem enviat en el document d’informació i normativa del casal, hi ha un protocol d’actuació davant aquest possible cas.

  • Si el nen o nena presenta 1 dels símptomes (febrícula o febre (37,3°), tos o dificultat per respirar, congestió nasal o mal de coll, mal de panxa, vòmits o diarrea i/o malestar general o dolor muscular), s’haurà de col.locar la mascareta i aïllar de la resta de participants acompanyat de la persona responsable.
  • Trucarem a la família del nen o nena i l’hauran de venir a buscar, automàticament es posarà en contacte amb el CAP i es derivarà a l’ambulatori on se li farà un PCR (Prova de diagnòstic del coronavirus).
  • Al mateix temps, en finalitzar aquell dia, el grup de convivència (grup de casal d’aquell nen o nena) haurà d’estar a casa durant 48 h a l’espera de saber el resultat de la prova.
  • En el cas que el PCR sigui NEGATIU, després de les 48 h tot aquell grup podrà tornar al Casal. Us trucarem personalment per informar del resultat.
  • En el cas que el PCR sigui POSITIU, tot el grup haurà de confinar-se durant 14 dies. Us trucarem personalment per informar del resultat, i tot seguit, s’hauran de seguir les directrius del personal sanitari del cap i/o departament de salut.

Per això, necessitem que entre tots siguem responsables i respectem les normatives i protocols establerts.

Molt important que realitzeu una comprovació de simptomatologia diària abans de venir al casal, un ús adequat de mascareta i rentat de mans constantment.

Per qualsevol consulta no dubteu en posar-vos en contacte amb l’equip directiu.
jesica@dima.cat o al 667570308.

Jesica Boada
Directora del Casal